Fyndat skor

Körde inom Skopunkten med åttaåringen som behövde nya vårskor. Han valde samma som brorsan köpte tidigare, fast i annan färgställning:

Det känns som att de väljer typ likadana år efter år, men modellen funkar ju och till killar finns det inte så fasligt mycket att välja på. De tycker ju att det tar för lång tid att knyta skosnören så det bli alltid kardborreband till slut. Lathet och en vanesak säger jag, men men... så länge de faktiskt kan knyta en rosett så väljer jag att inte bråka om det.
På vägen till kassan såg jag att de reade föregående säsongs skor. Där låg ett par blommiga kängor för 49kr och med "andra paret halva priset" så skulle de då kosta 25:-
Då gjorde det inte så mycket att de förmodligen var för stora, hennes fötter lär ju bara bli större och förr eller senare kommer de väl till användning. I kassan fick jag redan på att jag skulle få 24 kr i rabatt eftersom jag är klubbmedlem (och vi handlat skor där med jämna mellanrum) och det var ju inte fel det heller. Ett par skor för 1 kr tycker jag är toppen!!! :-DDottern blev själaglad över de blommiga skorna och de åkte på direkt. Lite mätande visade att de helst skulle varit en storlek mindre för att passa henne, men hon gjorde allt för att bevisa att hon minsann både kan springa och hoppa i dem ändå. Idag har hon fått använda dem ute och jag tror vi kommer att få svårt att få på henne gympaskorna som står på hennes plats i hallen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lovelia fick likadana nyss, för 49kr:) Hennes är för stora, rejält, men jag tror på dem som höst/vinterkängor. Hon hade liknande i år och frös aldrig om fötterna fast de är typ ofodrade??

2011-04-14 @ 22:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0