Tårtdekorations-set

Jag var iväg på en shoppingrunda idag och i en butik för Scrapbooking hade de också lite saker för tårtdekorering. Jag blev helt förälskad i ett set med torn etc som man har när man bygger ett tårtslott. Jag gjorde ju ett själv i vintras när sonen ville ha en röd borg till sitt kalas och det gick åt grymt många sockerkaksbottnar för att få ihop till tornen, slutresultatet blev väl sådär kan jag tycka även om barnen var imponerade :-/
Det här är ju lite småfusk eftersom man använder plasttorn och bara äter mittenbyggnaden (om man inte är sugen på att klä in allt i sugarpaste) men det är helt ok tycker jag. En tårta är ju ändå bara snygg innan man börjar äta av den så det gör inte mig något om man får plocka bort tornen efter hand som tårtan skärs upp.Tårtan går att variera i all oändlighet och med lite googlande kan man se resultatet som bröllopstårta också. Tänk er ögonen på barnet som fick den här på sitt femårskalas!

 lånad bild
 
Det kallas för Castle Cake Set och finns alldeles säkert att köpa på nätet. I butiken jag såg den så kostade paketet bara 225 kr så det var inte farligt dyrt. Nu har vi inga fler barnkalas i år, men jag har lagt till det här på min önskelista till jul! Föreslog maken att Pyret kanske borde få en i doppresent annars :-)
Fast jag kommer nog att köpa det själv långt innan dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0