magbild v.33

Nu har jag precis gått in i v.33 tydligen. Magen växer så det knakar!


Dottern tog bild på mig igår.

Ni som har följt mig kommer kanske ihåg att jag träffade en doktor som sa till mig att jag inte fick gå upp mer i vikt. Jag har precis kollt upp det och det var i september - jag var i v.20 och hade gått upp 16 kg. Jag fick rådet att börja träna och eftersom det utlimata vore om jag inte hade en total viktuppgång på 15kg så fick jag gärna tappa lite också. Omöjligt uppdrag tyckte jag och fick ännu en sak att oroa mig över.

Jag började ju med motionscykling, simma minst 1 km i veckan och lite styrketräning på det. Cykling och hantlar har jag i princip gett upp nu (cykling för höfternas skull och hantlarna för att jag är lat) men simma 40 längder gör jag fortfarande varje tisdag.
Jag började på stl 36 i kläder och nu håller jag på att rensa bort mammakläderna i stl Large eftersom de inte täcker magen längre. Bh-storleken har gått från C till E :-/ 
Gissa min totala viktuppgång?!!

*trumpetfanfar*
16 kg!
Jag har inte gått upp ett hekto på flera månader. Det är exakt samma vikt som jag hade när jag skrevs in hos nya barnmorskan också.
Jag är stolt över att jag lyckats hålla vikten - det är verkligen inte tal om någon bantning här för jag slevar gärna glass framför tvn på kvällen ändå. Det är ju inte heller så att allt det extra hullet kommer at falla av mig så fort förlossningen är över - men det blir åtminstone väsentligt mycket mindre som jag måste träna bort nästa år och det tackar jag för.
Kanske är det så att det har med Levaxinet att göra och inte alls min förtjänst, att tabletterna faktiskt ligger på precis rätt dosering så att kroppen slipper slå bakut som den brukar göra när jag är gravid. Så här liten viktuppgång har jag då aldrig varit med om tidigare.
Nu har jag ju ett antal veckor kvar så jag förväntar mig ju att lägga på mig åtminstone lite till efter hand som bebis ökar i vikt därinne under slutspurten.

Kommentarer
Postat av: Lisett

Jag gick först ner 7 kg men började gå upp snabbt runt vecka 25 och gick upp nästan 30 kg, från ordinarie vikten. Och jag var orolig över det, men min bm sa att det var helt normalt. Vilket inte andra sa..

Skumt att alla säger olika..

2012-05-29 @ 18:21:17
URL: http://levaaa.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0