Familjekalender

Det börjar bli svårt att hitta en årskalender med tillräckligt många kolumner för alla i familjen. Jag satt och googlade runt i natt och hittade ett riktigt bra alternativ som jag fastnade för.
Trycksakstorget kan man utforma sin egen kalender med tillval som antal kolumner, bilder, färger och vilka helg/flagg/bemärkelsedagar som ska finnas med.
Priset för en ligger på ca 250:- + frakt så räkna med runt 300 kr. Det är ungefär det dubbla mot vad vi brukar ge men å andra sidan så hänger vardagen på att allt finns noterat i familjekalendern och alla är hjälpta av att skolbarnen kan hålla lite koll själva också.
Här är ett prov på den jag håller på att utforma till oss:

Ni har ju sett mina barn förut och namnen har förekommit här också, men nu får ni tänka er hur det kan se ut med alla familjebilder. Nu kommer jag ju till frågan - vad sätter jag för bild till rad 8? Och vilket namn?
Vi tror ju oss ha ett namn klart, men man kan alltid hinna ändra sig och vem vet, det kanske är en kille som kommer ut trots allt ;-) Jag får nog lämna tomt i namnrutan och sen skriva i det för hand helt enkelt. Jag provade med att sätta in en tecknad bild av en bebis men det gick minsann inte. För dålig upplösning tydligen. En ultraljudsbild gick bra men hur kul är det med en sådan resten av året när liten är ute?

Kommentarer
Postat av: Linda

En såndär måste jag ha=) Med olika kolumner=) Har jag aldrig sett=) Jag pressar in allt i en ruta ju!!!

Tack för den!

Kram o krya på dig!!

2011-10-04 @ 08:23:40
Postat av: Carola - 9barnsmamma

Vilken bra! Fasen att jag beställt en från nån unge som sålde jultidningar:/ Men det är Ensamma mamman, extrastor då det funkar, men den här var coolare.

Jag skulle skrivit Lillan, eller Skruttan eller Bebisen :) Jag kallr ju Jamie för massa sånt gulligt:) Bild...kanske en på små fötter, eller en rosa mössa :) Typ:)

2011-10-04 @ 23:19:59
URL: http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0