Mammajacka

Äntligen en vinterjacka som rymmer magen! Det har varit lite kyligt senaste tiden när jag inte har kunnat stänga min sommar/höstjacka.

Alla gravidjackor som jag har gillat har varit slutsålda sedan länge, varit finkappor i ull eller kostat bra mycket mer än vad jag har varit villig att ge. Till och med de begagnade på Tradera har kostat en smärre förmögenhet. Till slut tog jag vad som fanns - en vit vinterjacka från Bonprix.seModellen och materialet funkar ju i pulkabacken (för visst kommer jag att åka pulka i nionde månaden?!) men färgen var jag inte helt säker på. Hur länge kommer en vit jacka att vara vit?
Den enda storleken som fanns kvar var en storlek större än vad jag hade tänkt köpa. Men man får ta vad som finns och jag la in en beställning i alla fall som en vild chansning. I helgen kom paketet och jag fick äntligen prova den. Den passar jättebra och det finns gott om plats för magen att bli större. Det finns en massa resårstroppar att dra åt så att den sitter bra allt eftersom man växer. Snygg är den också!
Jag är riktigt nöjd och priset var helt rimligt också - 399 kr!

Kommentarer
Postat av: Frugan med bebis i magen

Vilken snygg jacka, jag köpte min på h&M

Som det ser ut nu så verkar medicinen i den mån som vi vill och bebis får stanna kvar ett tag till i alla fall.

2011-10-25 @ 10:11:25
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0