Ordning och reda

Ni vet väl att jag älskar allt som kan bringa lite ordning i vardagen?!
Här är det mycket saker som på något sätt ska fram och tillbaka och hit och dit; skor till tennisträningen, böcker till bibblan, pyjamas till mormor, extrakläder till dagis etc etc
Jag kan tipsa om personliga tygväskor till barnens saker. Det finns att få tag på lite här och var numera, vi beställde våra på Vistaprint (Vistaprint har minst sagt rörliga priser på sina varor och fraktkostander, men om man jämför man erbjudanden och inte har bråttom med leveransen så kan det bli hur billigt som helst).


Nu är det ett tag sedan vi beställde och fick dem, i fall ni undrar om barnen har krympt ;-)

Toppen har de varit och jag får ofta frågor om var man kan köpa sådana tygpåsar med egna tryck. De hänger alltid i hallen och barnen har inga problem med att hitta rätt kasse när de ska iväg eller letar efter något de haft med tidigare.

Kommentarer
Postat av: Marie

Vill börja med att säga jättefina väskor. Nu över till en liten fråga, hoppas att det är okej att jag frågar. Vad heter dina barn?

2011-09-30 @ 18:23:48
Postat av: Viktoria

Våra barn heter Sam, Harry, Ture, Esmeralda och Ivar. Alla barnen har från början haft dubbelnamn men vi använder bara ena biten av det.

Vi tror vi har bestämt oss för vad lillasyster ska heta också, men det håller jag inne med lite till :-)

2011-09-30 @ 19:14:00
URL: http://viktoriam4underbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0