Buzz: Lovefilm - Aliens in the attic

Veckans familjefilm från Lovefilm.se:Ska ni hyra en familjefilm och inte vet vad ni ska välja - välj då Aliens in the attic!
Barnen skrattade hela filmen igenom och den var inte alldeles genomtråkig för mig som vuxen heller.
Knähöga rymdvarelser, en farmor i slagsmål á la Matrix och otaliga smällar mot skrevet är tydligen en kombo som inte kan bli fel enligt skolkillarna.
Jag frågade efter ett betyg och eftersom de drog sig till minnes att de nyligen gav Spy Kids 4 fem av fem möjliga så fick betyget på denna bli 6. Eller 7. En av de bästa någonsin tydligen och de önskade att vi hade fått behålla filmen.

Jag och maken såg Paranormal Activity - Tokyo Nights
Det hände ingenting, ingenting, ingenting och sista 5 min var ok. Hyr den inte, helt enkelt.

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. (En del erbjudanden är saker som du kan få prova/köpa till reducerat pris men vill du bara ta del av det som är helt gratis kan man göra ett sådant val under sina profilsidor). Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Vickit):
Jag vill registrera mig för gratiserbjudanen

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
Vad är en Buzzador?

Trackback
RSS 2.0