Buzz: Lovefilm

Nu är jag är med och Buzzar för Lovefilm.se så nu får ni lite filmrecensioner på köpet :-)
Via Lovefilm så hyr man alltså filmer. Man kan lägga alla filmer man vill se i en "önskelista" och så får man två filmer hem i taget. När man har sett dem så skickar man lätt tillbaka dem i returkuvertet och så kommer nästa paket hem.
Vi tittar inte så väldigt mycket på tv men en bra film är aldrig fel. De första filmerna kom ganska så omedelbart efter att jag kommit med i kampanjen och lagt till de första filmerna i min lista, jag tror de kom med posten redan dagen efter faktiskt.

Jag och maken har rätt olika smak när det gäller filmer men vi har gjort så att vi tar en film till oss och en till barnen i varje sändning.
Först ut var Spy Kids 4Vi kom aldrig iväg när den gick på bio (där den dessutom gick i 4D: 3D + lukt) så barnen blev jätteglada när de fick veta att vi hade lånat hem den. Jag satt inte med dem när de såg dem men vid ett tillfälle när jag kom in i rummet så var det barn i flygfarkoster som blev jagade av några ondingar. De klarade sig undan genom att killen som blivit åksjuk kastade sina spypåsar bakom sig som då exploderade lämpligt på förföljarna. Hysteriskt kul för killar i yngre skolåldern! Jag är glad att vi inte har lukt-tv...
Fem poäng av fem möjliga blev betyget på filmen!

Jag och maken såg senare Tower Heist som skulle föreställa en komisk variant på Oceans Eleven. Den blev inte mycket roligare trots att Ben Stiller och Eddie Murphy var med. Maken somnade efter första kvarten men jag tog mig igenom hela genom att hänga tvätt och borsta tänderna etc som bensträckare. Ingen toppenfilm.

Vi skickade tillbaka filmerna i onsdags och två nya ligger redan här och väntar på oss. Perfekt för en fredagskväll!
Jag har aldrig sett tjusningen i att hyra en massa filmer när det går en hel del på tv (inspelningsbar box är toppen) men det lutar möjligen åt att vi fortsätter med det här även efter att kampanjen är slut.


Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. (En del erbjudanden är saker som du kan få prova/köpa till reducerat pris men vill du bara ta del av det som är helt gratis kan man göra ett sådant val under sina profilsidor). Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Vickit):
Jag vill registrera mig för gratiserbjudanen

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
Vad är en Buzzador?

Trackback
RSS 2.0