Fredag utan mys

Ena sonen har förmodligen börjat känna av resnerverna inför kommande semestertripp och idag har utbrotten avlöst varandra. Det finns ju de som inte riktigt klarar ut det när det inte är precis som vanligt.
Jag har fixat med det mesta som ska fixas inför avresan: tvätta och börja packa kläder som ska med, handla mat till frukostmatsäck och torrvaror till kväll och frukost på campingen, växlat pengar, hämtat ut sonens allergimedicin (vi fick förresten nytt recept på ersättningsmediciner), iordningsställa kom-ihåg-listor till de som är hus/barnvakt när vi är borta...
Efter mellanmålet började alla bli trötta i öronen av mistluren/sonen som oavbrutet ljöd och jag tog med fyra syskon till friluftsbadet för lite lugn och ro. Kallt som attans i luften, men barnen badade glatt tills jag bestämde att vi behövde åka hemåt för att inte frysa fast i bassängen. När vi kom hem var det till en behagligare ljudnivå. Lillskruttan sov gott men maken såg ganska sliten ut, jag har skickat honom i säng nu samtidigt som första gänget barn gick och la sig :-)
Med hopp om en bättre dag i morgon för än är det inte dags för resa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0