Fullspäckad dag

Förmiddagen ägnades åt storstädning och lite ommöblering. Efter lunch åkte maken och de tre stora till tennisklubbens avslutningsfest, stora dottern åkte till en kompis för att leka och så var det bara jag och de två yngsta kvar hemma. Jag fick så mycket gjort! Normalt sett brukar det vara lite tvärtom eftersom tvååringen är världsmästare på att hitta på bus och oftast behöver en vuxen två steg bakom sig hela tiden. Men idag har han varit som en liten ängel och det tackar jag för :-)
Makens gamla kontor är på väg att gå tillbaka till gäststuga igen så jag har varit där ute och röjt lite. Tvååringen lekte utanför i trädgården och lillskruttan sov i över en timme så jag hann med en hel del.

Bortåt halv fem kom nioåringen rusandes in. han hade fått skjuts hem av en annan mamma för att hinna byta om innan det var dags för honom att åka iväg på kvällskalas hos en kompis.
Presenten blev...


....en jätteballong!

Innuti ballongen ligger ett presentkort på biobesök samt konfetti. För att få ut själv presenten så måste man ta hål på ballongen ;-)
Jag tror modellen av ballong kallas box-ballong eller något sånt - de är jättetjocka så man kan trycka in småpresenter utan att de går sönder. Litet tips om ni tänkte testa någon gång: Blås upp ballongen med hjälp av en pump. Blåser man med lungkraft så blir innehållet lätt fuktigt och inte så fräscht...
Killarna har haft "ballongpresent" ett par gånger tidigare och det har varit annorlunda och uppskattat av mottagarna.

Han skulle få skjuts till kalaset och rusade iväg till samåkningen med ballongen flygande brevid sig och jag höll tummarna för att den skulle få plats (och inte smälla) i bilen dit. Det hade gått bra och födelsedagsbarnet hade blivit glad :-)
Strax därpå kom stora dottern hem och sedan kom maken med två barn till varpå han själv drog iväg på styrelsemöte/middag. Där lär han vara halva natten misstänker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0