Godmorgon!Somliga vill inte riktigt vakna på morgonen......och så finns det de som är pigga från sekunden de slår upp ögonen :-)Skolavslutning i övermorgon. Jag tar ett djupt andetag och längtar!
Sista familje/grillkvällen i skolans regi klarades av igår. Idag ska äldsten vara på ett utebad hela dagen (måtte de slippa regn, kallt är det så det räcker) och de andra skolbarnen ska städa ur klassrummen.
Lite sol hade inte varit helt fel nu. Det ska vara hyfsat soligt i morgon men avslutningsdagen har de lovat mulet och +14, ev regn också. Som vanligt alltså! Ibland försöker de trycka in en hel skola med familjer i en liten byggnad som rymmer hälften, men de flesta år är vi utomhus och alla står och hoppar och huttrar av kylan medan rektorn pratar och lågstadiet sjunger i en timme.
Vi brukar fira med tårta och "sommarpresent" till barnen hemma efteråt. Jag har under våren köpt på mig en massa roliga nya spel till Wii som de skulle få men förra veckan gav själva boxen upp. Frågan är om man ska ge sig ut för att skaffa ett nytt Wii lite hastigt nu då för spelen är ju totalt oanvändbara utan den :-/ Annars får de bara utegrejerna som jag har på lager: jongleringskäglor, diablo och lite sådant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0