Kvällens film: Nim och den hemliga ön

Ikväll fick barnen streama en film från Lovefilm.se och valet föll på
 
Nim och den hemliga ön
 
Ingen av oss hade hört talas om den förut så jag blev lite förvånad över att bla Jodie Foster hade en stor roll. Borde den inte ha gått på bio eller har jag helt enkelt missat det? Barnen tyckte den var bra/spännande så ingen var besviken över valet.
Tyvärr är jag så oteknisk och när vi skulle sätta igång den så strulade tekniken för mig och vi fick vänta in maken som var iväg och spelade tennis. Det blev med andra ord en sen kvällsfilm men trots att våra tre skolkillar inte alls är vana att vara uppe så här sent ens på sommarlovet så höll de sig vakna hela filmen och har nu precis lagt sig i sina sängar.
 
Sådana här kvällar är jag särdeles glad för att få Buzza för Lovefilm, gratisfilm är alltid trevligt.

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. (En del erbjudanden är saker som du kan få prova/köpa till reducerat pris men vill du bara ta del av det som är helt gratis kan man göra ett sådant val under sina profilsidor). Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Vickit):
Jag vill registrera mig för gratiserbjudanen

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
Vad är en Buzzador?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0