Legolandsresan är bokad

Legoland är storfavorit som resmål hos barnen och jag är nog benägen att hålla med. De stora har varit där flera gånger och för varje gång vi åker tar vi med ytterligare ett barn :-)
I år är det barnen som är 12, 9, 8 och 5 som ska med och det känns ju hur lyxigt som helst att vara två vuxna på den skaran. De två yngsta är lite små för att uppskatta Legoland till fullo och för att kunna ägna oss ordentligt åt de stora så delar vi upp familjen.
De två små ska vara med mormor och morfar när vi är borta. Jag tror inte det blir några större bekymmer, tvååringen är van och ser fram emot det och mormor är inte orolig så det går säkert utmärkt - men visst känns det i hjärtat att lillskruttan ska vara utan mamma och pappa för första gången och i flera dagar dessutom :-( Det finns risk för att jag kommer att fälla några tårar när vi reser fånig som jag är.
 
Vi ska övernatta på en fin camping i närheten och där har vi hyrt en stor stuga med riktigt kök och badrum. Det finns alla möjliga aktiviteter på campingen som vattenrutschbana, studsmattor, trampbilar och minigolf och sånt. Man kan väl misstänka att när vi kommer dit på kvällen så är alla så trötta efter en lång dag av resande och karusellåkande och annat kul så de kommer väl att stupa i säng ändå.
Jag ser jättemycket fram emot resan, nästan lika mycket som barnen och strukturerad som jag är så ligger här redan en mapp klar med bokningar, biljetter, packlista och reseinfo :-D
Inte långt kvar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0