Liten blir stor

Vad tiden går! I morgon blir minstingen 5 månader. Jag räknar och räknar, och jo - det är faktiskt fem månader sedan hon kom till oss.
Hon har en massa nya trick och utvecklas från dag till dag tycker jag. För ett par veckor sedan satt hon i mitt knä och tittade på tvååringen som busade och plötsligt började hon skratta hejdlöst :-D Hon har ju skrattat (med ljud) förut men nu var det så där riktigt kluckande hjärtligt skratt så hela kroppen hoppade och hon fick kippa efter andan. Hon höll på i evigheter och det var hur gulligt som helst.
Hon använder sin gåstol mer och mer och plötsligt tar hon sig runt utan problem. Man sätter ner henne i vardagsrummet och en kort stund senare så ropar hon från köket. Jag bara väntar på att hon ska börja plocka ur diskmaskinen eller dra ut kökslådorna...
För inte så länge sedan så kunde man lägga ner henne i vagnen och hon somnade ganska snabbt. Nu vill hon hellre sitta upp och titta på omvärlden. Försöker man få henne att halvligga mot en kudde blir hon galen och försöker komma upp till sittande. Gärna hänga över kanten med ena armen utanför också så hon kan se riktigt bra.


Men så finns det ju också mycket konstigt utanför vagnen...


I samtal med stora storebrorsan <3


Om några månader ska hon väl börja krypa och till jul kanske vi har henne gåendes... Det är så man blir kallsvettig! Man får passa på att njuta av varje dag.
Jag är glad att vi har möjligheten att faktiskt finnas här hemma och få vara med alla barnen och se alla framsteg för det är ju inte bara de små som växer och utvecklas utan även de stora.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0