Nappbox mm

Igår var jag iväg till en blomsterhandel/inredningsbutik (en intressant kombination) och shoppade upp presentkortet jag fick av maken i julklapp. Bättre sent än aldrig, men jag har inte kunnat bestämma mig innan. Tanken var från början att köpa mig ett par arbetsbyxor från Gardengirl men så har jag ändrat klädstorlek så många gånger sedan jul och man vet aldrig var man hamnar osv
Istället köpte jag lite annat smått och gott, bla ett gäng fina grafitgrå utekrukor som nu är placerade runt paviljongen. Barnens blålila klätterblommor är utplanterade och med lite tur så kommer de att klättra fint längs paviljonengens gavlar.
Jag köpte en scarf till mig och det hör inte till vanligheterna. Jag är inte en scarfmänniska, har aldrig varit det, men kanske det är dags att prova nu när man börjar närma sig 40 ;-) Ljust gammelrosa med tre påsydda rosor.
 
Jättesöt tyckte jag och nu återstår att se om jag kommer att använda den.
 
Förutom det ovan nämnda så blev det också en nappbox till lillskruttans nappar.
CULT DESIGN - Minimonster Nappbox(finns på tex milq.se och andra inredningsbutiker, ca 159 kr)
 
Vi har haft en annan napplåda från samma märke tidigare, den gången med olika djur som motiv. Jag minns inte vad som hände med den och på sätt och vis tycker jag att det är roligare att sätta nappen i munnen på en apa eller en val men den modellen görs inte längre (kan ev finnas kvar på andra ställen).
Minimonster fick det bli den här gången och det går bra det med :-)
Förutom att man har koll på var minstingens nappar håller hus så tycker syskonen att det är jättekul att stoppa nappar i munnen på monstrena och således är de snabba med att leta efter och samla upp napparna som sprids i huset.
Allt som underlättar vardagen är trevligt och fina förvaringsburkar kan jag aldrig få för många av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0