Nu börjar det likna nåt!

Efter en regnig förmiddag som jag och nioåringen tillbringade på köpcentrat och IKEA så kom solen fram och det blev SOMMAR.
Alla i familjen bytte kläder och fick en finfin eftermiddag i trädgården. Det är ju så här det ska vara:

Tvååringen kom gåendes i bara kalsonger och gummistövlar. Vad hände med dina kläder?, undrade jag. Han svarade som om jag vore helt borta som ens frågade så dumt; Jag kan ju inte bada med kläderna på mig!
Jag förklarade att det inte skulle bli något badande i stora poolen för hans del idag - han bottnar inte och varken mamma eller pappa vill doppa sig när det är under 18 grader i vattnet. Efter en stunds ordväxling (han höll nämligen inte med mig) så gick han och hämtade en skateboard i stället.Om det är soligt i morgon får jag väl ta fram minipoolen till de små.
Tvååringen kom förresten på något idag, en brilliant idé som kan ge vuxna en smärre hjärtattack. Man kan klättra upp på poolstaketet och luta sig ut över vattnet! Och om mamma och pappa skäller på en så man inte vågar göra om det på ett tag så kan man gå och hämta sig en pall så kan man nå vattnet ändå... :-( Vi som har satt upp ett högt staket runt poolen och barnlås på grinden in. Skruttunge! Han har varit ute själv för sista gången, det kan jag lova! Får man koppla tvååringar?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0