Sol och vatten

Idag har vi haft strålande sol hela dagen! :-D
Ett snabbt besök på BVC i morse för att visa upp lillskruttan. Hon går upp i vikt och växer som hon ska - för att inte tala om att hon är prickfri OCH har en fungerande mage. Jag är så glad att vi fick bytt ersättningen till Nutramigen. Sköterskan hade varit i kontakt med sjukhuset och fått veta att vi inte är ensamma om att ha negativa erfarenheter av det nya mjölkersättningspulvret Althéra och de gissar på att det skulle kunna vara för att det innehåller rätt mycket LAKTOS. Varför göra ett mjölkfritt pulver för mjölkallergiska barn och sedan tillsätta en massa mjölksocker i det?? Jaja, vi har bytt nu och lillskruttan är glad och smärtfri igen.
 
Efteråt tog jag med mig tre barn till utomhusbadet. Inträdet för tre barn kostar 45:- men jag hade spenderbyxorna på mig och slog med ett säsongskort för alla barn i hushållet i stället. Det är ju toppen - nu får de bada där obegränsat resten av sommaren (alla 6!) för en totalsumma på hela 50 kr!! Ok, det kostar 30 kr för en medföljande vuxen men det kan man ju leva med. Tre fina bassänger, lekplats och kiosk, vad mer kan man begära.
(min mobilkamera är tyvärr rätt värdelös)
 
 
Vattenleken har fortsatt på ett eller annat sätt hela eftrmiddagen - i poolen, i minipoolen eller med allehanda vattenleksaker.
Två av de små i nya solskyddskläder (59:- på Leklust!)
 
Lilleman ser ut som en surfare :-)
 
Vattenfotboll
 
Kvarterets ungar kommer och går här och jag serverade mellanmål till 8 barn på uteplatsen medan minstingen sov middag. Precis som det ska vara en sommardag! Jag har suttit parkerad i en solstol med en bok i famnen och barnvagnen intill. Nog för att de flesta av barnens kompisar är simkunniga men jag vill inte gärna att någon druknar i vår pool ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0