Shopping

Egentligen är det inte minstingen som är i mest behov av kläder just nu, men de större barnen brukar få vara med och välja själva och idag var jag iväg själv så...
I storlekar från 62 och uppåt är utbudet lite större när det gäller färger och det kan vara dags att införa annat än grisrosa i Skruttans klädlåda :-)


Rubbet från Lindex!

Jag gillar de starka färgerna på bodysarna med stjärnor och köpte matchande velourbyxor också. De söta tossorna med katter tänkte jag att hon kunde få nytta av nu när det blir lite varmare och jag har henne ute i bärsjalen lite mer, de små fötterna är ju ganska oskyddade utan overallen. Overallen förresten - idag använde hon sin lurviga overall för sista gången. Det är konstigt men ibland känns det som att barnen kan växa ur ett plagg bara över en natt. Den passade ju fint för en vecka sedan och nu kan hon knappt röra armarna längre eftersom den är för tajt över axlarna! Man får hoppas att det snart inte behövs någon overall alls utan räcker med fleecejacka och täcke i vagnen. Försommarvärmen är på väg sägs det och jag väljer att tro på det.

Apropå dotterns kläder:
När jag kom hem idag så meddelade maken sådär i förbifarten att när han bytt blöja på minstingen så tog han inte på henne kjolen igen utan tyckte det räckte med bodyn och strumpbyxorna.
"...för han kunde inte se att kjolen skulle fylla någon funktion."
Funktion?? What? :-D
Därför är det jag och inte maken som handlar kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0