Nya skor

Jag undrar hur många par barnskor man köper på ett år?! Eller det vill man kanske inte ens veta, jag misstänker att det är en rätt stor post bland utgifterna.
Vår lilleman har bara sandaler och gummistövlar det räcker ju inte. Han har rätt knubbiga fötter den här killen så det är inte helt lätt att hitta något som passar, men jag lyckades.


Skopunkten, 149:- har jag för mig

Dottern fick också nya skor, ett par gympaskor i silver med rosa detaljer. Hon tyckte de var så coola så.
När vi var ute sen så höll hon upp fötterna varje gång hon cyklade över minsta lilla vattenpöl för hon ville inte att det skulle stänka något på hennes nya fina skor. Det håller väl ett par dygn, max, sedan springer hon i blött gräs och i lera med dem också.


Kommentarer
Postat av: Carola 9-barnsmamma:)

Vilka snygga dojor!! De ska jag kika på till Jordan, fast han vägrar väl, det är bara de rosa gummistövlarna som gäller:)

2012-05-12 @ 22:56:29
URL: http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/
Postat av: Elina

Vi har det kallt här på Åland ännu, så vi har inte behövt börja tänka på sandaler ännu. Men de vanliga vårskorna jag köpte i april är nästan utslitna redan :-/ Just nu använder dottern ett par tunna gore tex-skor från Tretorn, som jag egentligen hade köpt färdigt till hösten på rea. Men de passade redan. De är perfekta för vädret, foten och allt - men ljusrosa, och det ångrade jag efter första gången hon haft dem ute...

2012-05-14 @ 15:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0