Från det ena till det andra

OMG! Idag har jag verkligen gått från den ena ytterligheten till den andra. Vad hände egentligen med mitt liv? Fast ska man frångå vardagen är det kanske lika bra att dra ihop allt på en gång så kan man återgå till det normala igen på måndag :-)

Under förmiddagen hade vi en reporter här som intervjuade mig och maken om vår medverkan i projekt KlimatVardag. Prata är en sak, men jag är inte helt bekväm med fotografering - somliga människor gör sig inte riktigt på bild så är det bara. Jag kände att jag blev rödare och rödare i ansiktet för varje klick och för varje gång fotografen frågade om jag stod ut. Dagens ämne var ju miljö och därför togs det foton där jag tittar på maken som skruvar i en glödlampa (!) och när jag står brevid maken som kastar plast i en soptunna (om och om igen innan fotografen var nöjd). Glamour på hög nivå! Eller kanske inte. Vi ska få förhandsläsa delar av artikeln och jag försöker förtränga alltihopa tills dess.

Vid lunch hade min galaklänning till helgens äventyr fortfarande inte kommit och då började jag bli lite nervös faktiskt. Men strax efter kl 15 fick jag en SMS-avisering att den fanns att hämta upp. Vilken lättnad! Den nya mindre storleken var fortfarande något stor men helt klart bättre och nu har jag precis sytt in den lite. Det kan nog fungera.
Jag har hunnit med ett besök hos frissan också, välbehövligt som vanligt.

Väskan är packad och jag tror jag har lite koll på läget. I morgon ringer klockan strax före 05 och sen får jag skjuts till flygplatsen. Med lite tur hinner jag ta en powernap i bilen, på flyget, på hotellet... Det vore ju synd om man slocknar i stolen under middagen.
Mammabloggalan hägrar och jag längtar så!

Kommentarer
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Hej, var gärna med och tävla hos mig :) Du kan vinna 300 kr presentkort hos batteriexperten.com och en valfri barntavla från dotto.seTävlingarna hittar du här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

2012-05-06 @ 13:57:58
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0