Kul med fönsterfilm

Efter att ha fått upp fönsterfilmen inne på gästtoaletten så började vi fundera på om det kunde vara något för lekrummet. Barnens lekrum är egentligen ett isolerat uterum med fönster åt alla håll och ibland känns det lite som att sitta i ett akvarium när det är full insyn från gångbanan nedanför.
Film inhandlades och efter mycket mätande, klippande och trixande så är den nu på plats.
Det handlar bara om en höjd på 21 cm, men det gör jättestor skillnad! Det blev betydligt mer hemtrevligt och de som passerar utifrån behöver inte längre se varenda leksak som barnen parkerar på fönsterbrädan :-)Så här i efterhand önskar jag att jag hade gått på magkänslan och valt något blommigt eller åtminstone något med lite roligare motiv på i stället för bara rutigt, men det fungerar ju.
Det blev plastfilm över och då kunde man ju passa på att roa sig med att dekorera dörren också.Det är superlätt att ta bort, så tröttnar jag på att se de där stjärnorna så är det bara att pilla bort dem igen.
Om ni undrar vad det stora svarta bakom dörren är för något så kan jag tala om att det är två gästmadrasser som vi fäst ihop med ett madrasskydd och ställt upp mot väggen. Frågar man barnen så är svaret att det är deras gymnastikmadrass för ibland fäller vi ner den och så tränar de kullerbyttor där :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

http://www.dn.se/livsstil/nar-egot-tar-examenIntressant läsning=)Du bloggar fint!! =)) Kram Linda

2012-05-13 @ 20:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0