Lite småseg

Jag är fortfarande lite småseg efter helgens aktiviteter, det tar tydligen längre tid att återhämta sig ju äldre man blir ;-)
Skolkillarna har haft kompledigt idag eftersom det var Skolans Dag i lördags med obligatorisk närvaro. Alltså har det varit som en vanlig söndag idag med sovmorgon för de som ville och kompislek hela dagen.
Jag vaknade redan halv sju i morse av ett glatt jollrande från spjälsängen intill. Lillskruttan låg och sa goja-goja-goja och när hon fick syn på mig så sken hon upp som en sol. Efter en flaska ersättning somnade hon om så då passade jag på att göra detsamma :-)

Jag har packat upp min väska och gjort en minnesanteckning till nästa års mammabloggala:
STOR resväska, strunta i att försöka flyga med enbart handbagage!
Kollade runt lite på andra deltagares foton och blogginlägg och jag har hittat mig på en av de större bloggarna - en riktigt hemsk bild som skulle kunna ge vem som helst lite lätt ångest :-( Jag är verkligen ingen mediaperson, det visste jag förvisso redan innan men jag är extremt obekväm med att hamna på bild. Tänk att jag i tonåren jobbade extra med att just posera framför kameror och tyckte det var riktigt roligt. Fast det är ju ett halvt liv sedan och jag har inte riktigt sett någon anledning att träna mimik och hållning framför spegeln efter det. Det finns de som blir jättefina på foto i alla lägen utan någon som helst ansträngning, tyvärr hör jag inte till dem.

Maken och sjuåringen har roat sig med att tälja idag, en aktivitet som gör mig lite oroad. Det är bra att kunna hantera kniv (på rätt sätt naturligtvis) men just sjuåringen är rent allmänt en olycksfågel. Han var i alla fall väldigt nöjd med att ha provat och inga förband behövdes heller.
Annars har barnen och deras kompisar gått in och ut hela dagen, det är nästan så man hade behövt svängdörrar. Vid ett tillfälle så hörde jag tvååringen ropa i hallen "Jag går ut nu mamma". Jag gick för att kontrollera om han hade fått på sig jackan eftersom det var kyligt ute idag och möttes av det härInte helt redo att gå ut tyckte jag. Han höll inte med - han hade hittat både klubba och boll så nog var han redo! Vaddå för kallt, han hade ju mössa?

Äldsten fick lov att se klart en film så han var uppe lite senare än vanligt idag, men nu så sover de alla sedan länge. Lite nedvarvning framför tvn tror jag med en kopp Chai Latte och sedan tar jag också kväll.

I morgon är det en ny dag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0