Babycook matberedare

Det börjar väl snart bli dags att införa smakportioner för minstingen. Än har vi ingen brådska men hon blir ju bara större och rätt som det är så står man där och ska göra storkok på barnmat igen :-)
Vi köpte en jättebra matberedare när vi väntade fyran men den börjar ge sig och dessutom så var det någon som tappade plastbyttan i golvet vid något tillfälle när vi bakade så den håller inte riktigt tätt för vätska längre. Frågan är då om jag ska köpa en likadan eller om man kanske skulle prova med en sådan här?


Béaba, Babycook
Produktbeskrivning: Med Babycook ångkokar, mixar, värmer och tinar du barnmat. Och det bästa av allt är att det är både roligt och enkelt! Du skalar till exempel morötter och skär i bitar, lägger dem i korgen, fyller på med lite vatten i behållaren till vänster och stänger locket. Vrid vredet till symbolen för ångkokning, och uppvärmningen startar. När vattnet är slut och maten färdig, stängs Babycook av automatiskt.
Maten bibehåller alla näringsämnen, du bestämmer själv vilken mat du vill göra, hur fin purén ska vara, om det ska vara bitar i eller inte. Vattnet som blir över efter ångkokningen kan användas till att späda ut purén eller som juice eller smaksättare i maträtter.


Den finns bla på Lekmer för 1499:- vilket jag tycker är rätt saftigt egentligen, så jag vill ju gärna veta om den är något att ha!
Jag känner mig inte så hemma på ångkokning utan när jag har gjort barnmat så har jag alltid kokt maten vanligt i en kastrull och sedan kört det i mixern. Men det låter ju så bra med ångkokad mat och det vore fint att slippa ett moment i matlagningen. Å andra sidan så kanske jag måste ha en vanlig större matberedare ändå för jag använder den jätteofta... :-/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0