Värme

Igår var det lika varmt, jag hade lillskruttan i bärsjalen när jag hämtade killarna från skolan och vi höll på att svettas ihjäl både hon och jag.
Jag var naturligtvis vinröd i hela nacken efter föregående dags långpromenad i gassande sol. Ansiktet och resten av exponerade kroppsdelar har klarat sig, men jag kanske får ha nedsläppt hår på galan.
Upptäckte också att jag hade fått skoskav - det är ju märkligt att jag inte kände av det alls när jag var ute och gick, men igår gjorde det ont att ta på sig skorna igen (jag har tyvärr ont om vardagsskor att byta mellan) och framåt kvällen hade jag en stor blåsa på foten. Inte idealiskt om man ska klämma in fötterna i högklackat om några dagar.

Efter skolan så var jag faktiskt i skoaffären med äldsten som fick nya skor. Igen. Par nr 4,5 & 6 inhandlades till honom - bara i år (på fyra månader!). Det räcker ju inte med bara gympaskor utan han behöver sandaler, skor till tennisträningen osv och just nu växer hans fötter över natten känns det som. Han ville hänga med på kvällspromenaden men jag var inte så sugen på att ta på mig samma skor igen och jag har tyvärr inga andra vardagsskor att byta med. Men...hans nya sandaler passar mig perfekt! Hohoho, jag gnuggar mina händer i förtjusning :-D Han gnällde lite men jag fick låna dem under en timmes rask promenad i kvällssolen.
Mitt sällskap på vägen:


Efter kl 21 - ljust ute och behaglig temperatur

Barnens sommarkläder plockades fram innan läggdags och det är inte så jättemycket vi behöver komplettera med. Det mesta kan ärvas ner ett steg men äldsten behöver nytt som vanligt. Det trevliga är att han och jag nu har samma storlek i byxor också så då kan jag köpa ett gäng snygga sportiga långshorts som jag kan låna av honom :-)
Mina egna sommarkläder är också framtagna och jag kan ha det mesta av det. Kvar i kartongen ligger några caprijeans i XS och ett antal tubtoppar i stl 34 och 36. Det ger sig kanske när brösten förstår att jag inte ammar längre, men annars är det något jag kan ha eller mista. Jag är nöjd med att ha kommit så här långt.

Dagens väderprognos:Idag är det fint att bo i NV-Skåne :-)
Med tanke på att vi alltid har några grader varmare lokalt än vad som anges i tidningen och det här är deras högsta siffror hittills i år så lär det vara sommar i dag med. I like!
Solkrämen är framplockad och tvååringen är insmord. Han blev röd om kinderna igår så jag tar inga risker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0